Personības tests: uzzini, ko zemapziņa vēlas tev pateikt

Pūce ir gudrības simbols: izvēlieties vienu un saņemiet gudru vēstījumu no savas zemapziņas.

Daudzi lietotāji bija pārsteigti par iegūtajiem rezultātiem.

Vai esat gatavs uzzināt kaut ko jaunu par sevi?

Šis vienkāršais tests prasīs tikai dažas minūtes.

Pūce ir gudrības, ieskata un bezbailības simbols. Tās izskats biedē un pievelk reizē, iespējams, tāpēc jau kopš seniem laikiem pūce tika uzskatīta par simbolu, kas apveltīts ar īpašu spēku.

Vai esat gatavs?

Rakstiet komentāros, ja apraksts atbilst.

Paskaties uz attēlu un pasaki, kura pūce piesaistīja tavu uzmanību?

1. Bailes/neapziņa

Vai esat pamanījis, ka nepārtraukti cenšaties tikt uz priekšu, ietaupīt naudu, un, kad jūsu bankas kartē ir papildu nauda, ​​pēkšņi rodas negaidīti izdevumi un jūsu ietaupījumi pazūd? Nauda pazūd kā ūdens.

Vai jums bieži ir domas, ka varbūt “viss sabruks”, tiksi atlaists, paliksi bez iztikas?

Šīs domas un bailes jūs nogurdina.

Laika gaitā tu sāc domāt, vai kādreiz spēsi tikt uz priekšu, ietaupīt naudu, izveidot sev finansiālo drošības tīklu.

“Šis bija baigi…..” LTV leģendārais žurnālists Andrejs Volmārs ar savu izrunāšanos un izturēšanos Artusa Kaimiņa raidījumā pamatīgi pārsteidzis latviešus (video)

Jūsu zemapziņa dod jums mājienu – neļaujiet bailēm no līdzekļu trūkuma atturēt jūs no šiem finansiālajiem ierobežojumiem.

Iespējams, jūsu vecāki dzīvoja sarežģītos apstākļos, pastāvīgā trūkumā, un šīs bailes un uzskati tika nodoti jums. Tavs uzdevums ir iemācīties ietaupīt naudu, censties sastādīt tabulu ar izdevumiem un ienākumiem, veicot pirkumus, kas kopumā nav nepieciešami, jo tev ir bail no naudas. Jūs pats baidāties viņus glābt.

Dodiet sev jaunu solījumu, ka darīsit visu, kas nepieciešams, lai pārstrukturētu savus uzskatus un domāšanas procesus. Izlasiet informāciju par domāšanu par naudu. Sāciet krāt 10% no saviem ienākumiem, izaiciniet sevi, ka 3-4 mēnešu laikā uzkrāsiet kādu sev pieņemamu summu. Strīdēties ar kādu.

Tev veiksies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem variantiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment